Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

► Näita Spoilerit
Jaa ma olen nõus, kauplemine on igati ok tegevus, kui sa teed seda nii, et pärast sitamaitset suus pole. Mul on kõikidel müükidel olnud hinnal tavaliselt alumine ots, kauplemisruum. Mõnele, kes on kahe vahel olnud, olen ise pakkunud hinnas alla tulla.
Kui pole võimalik hinnas alla tulla siis ütlen ka seda ostjale ja selgitan miks.
Ise ostes küsin ma alati, kas kauplemisruumi ka on? 99% juhtudest ütleb müüja sulle alumise hinna, millega müüma on nõus.Ma ei salli lowball pakkumiste tegemist ja ise ka ei tee.
Just värske näide, ostsin kasutatud asja, hind oli igati mõistlik, oleks võinud kauplematagi hakkama saada. Aga viisakalt küsimine ei tee paha. Küsisin: "Kas kauplemisruumi ka on?" Ta ütles oma alumise hinna ja mina nõustusin. Oleks ta öelnud, et kauplemisruumi pole siis oleks alghinnaga kauba teinud. Antud juhul ei jäänud kellegi sita maitset suhu.

Mul on üks sõber, kellel on loll komme alati kaubleda, olgu diil, kui tahes hea. Ühe korra oli mingi asi, mida ta järelturult otsis ja mida liiga palju ei liigu. Ma nägin ühe müügil ning andsin talle teada. Väha hea hinnaga asi oli. Ta tegi müüjale lowball pakkumise - müüja vihastas ning ei olnud pärast talle isegi algse hinnaga nõus müüma.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”