Õlivahetusteema (järjekordne)
- 
				will111
Teema algataja - Postitusi: 5362
 - Tänanud: 47 korda
 - Tänatud: 396 korda

Re: Õlivahetusteema (järjekordne)
peab ikka eriline kärakas olema ja sõna otseses mõttes vesi seal mootoris käima, et tehase nii toredat õlikulu lausa "ette näeb" (loe: tehas on ehitanud mingi paraja sitakäraka ning veeretab selle käraka kuigagi elus hoidmise vastutuse nüüd rõõmuga lõpptarbija kaela).
kurat ma ei tea, sellised tootjad tuleks ausalt öeldes kohtusse kaevata, kes üritavad mulle kui tarbijale veeretada kaela mingisugust liitrist kulu. täiesti ebanormaalne ja loogikavastane ju. unless see on mingi mootor, mille õlikogus on a'la 15 liitrit ning midagi ei juhtu kui 15 asemel on vahepeal sees 10.
300000+ sõitnud vanades sõidukate mootorites pole ka üheski näinud suuremat kulu kui ehk ~liiter õlivahetuse peale (see on siis liiter per 10-15 tuhat km). kunagi oli üks tsikkel, millel lekkis õli kuskilt kaane prao vahelt välja, isegi sellel vist ei kulunud liitrit tuhandele, kuigi kett oli koguaeg õlitatud ning tihtipeale vasak saabas ka

kurat ma ei tea, sellised tootjad tuleks ausalt öeldes kohtusse kaevata, kes üritavad mulle kui tarbijale veeretada kaela mingisugust liitrist kulu. täiesti ebanormaalne ja loogikavastane ju. unless see on mingi mootor, mille õlikogus on a'la 15 liitrit ning midagi ei juhtu kui 15 asemel on vahepeal sees 10.
300000+ sõitnud vanades sõidukate mootorites pole ka üheski näinud suuremat kulu kui ehk ~liiter õlivahetuse peale (see on siis liiter per 10-15 tuhat km). kunagi oli üks tsikkel, millel lekkis õli kuskilt kaane prao vahelt välja, isegi sellel vist ei kulunud liitrit tuhandele, kuigi kett oli koguaeg õlitatud ning tihtipeale vasak saabas ka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.