Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
Jah, ma otsisin mehaanikut, kes tuleks koju ratast vaatama. Jah, ma proovisin ise varem probleemi parandada. See osa, mille ise veana tuvastasin, oligi vigane. Ma vahetasin ise selle osa ära ning kui see tuli mehaaniku juurest tagasi, siis see oli täpselt samas seisukorras, kui see oli neile andes - ainukeseks erinevuseks olidki 2 ühendust. Konnektori jaoks on ainult 8 võimalikku kombinatsiooni.urmas66 kirjutas: ↑16 Apr 2023, 09:08Mida me peaks siin arutledes otsustama? Tegemist siis sama rattaga millele otsiti remondimeest, kes tuleks koju ja teeks selle korda. Midagi on omanik enne ise teinud,et ratast tööle saada, aga ei saanud. Nüüd tegi Yamaha keskus selle kahe tunniga korda ja küsis raha. Kui mingid kummid ja muud katted või asjad olid korralikult paigaldamata, siis tööd vastu võttes oleks tulnud selle viidata ja lasta korda teha või mida iganes. Ei saa postituses viidatud "just kui probleemist" aru.
Kui teie arust peaks professionaalide poolt tehtud töö ise üle vaatama, et kõik oleks nii nagu peab, siis see ütleb palju selle kohta, mis te arvate kohalikest professionaalidest. Kui arvate, et minu postitus on kuidagi põhjendamatu, siis see samuti ütleb palju selle kohta, kui madalad on teie ootused klienditeenindusele, mille eest te maksate oma enda raskelt teenitud rahaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.