Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
I used Google translate for the Estonian as my partner was too busy to help translate but nonetheless, feel free to go back and read my opening post and focus on the first few sentences:Jalamees kirjutas: ↑16 Apr 2023, 09:56Ennem kui hakkate avalikus ruumis arvama mida üks või teine asi kellegi kohta midagi ütleb tuleks kriitiliselt enda emotsioonaalne ja arusaamatu post ülevaadata ning olla kindel et see on arusaadav kõigile. Kui seda ei viitsi või ei taha teha või arvate, et seda pole vaja teha siis see ütleb teie kohta paljutki mida te arvate kaasfoorumlastest.
Järgneb see, mis juhtus. Ei mingeid kohtuotsuseid. Arvamusi pole. Lihtsalt sündmused minu vaatenurgast.
If nothing else, I'm giving other forum members information to make their own decisions about where they go. Apparently, you prefer to be ignorant of other's experiences.
If something I wrote is unclear, ask me about it. Otherwise, what are you doing but jumping to conclusions about my motives or state of mind yourself?
Ma kasutasin Google translate oma esialgses postituses, kuna mu partneril polnud aega/võimalust sellel hetkel mind tõlkimisega aidata. Aga igaljuhul, võite tagasi minna mu algse postituse juurde ja lugeda paar esimest lauset:
Järgneb see mis juhtus. Ei mingeid kohtuotsusied. Arvamusi pole. Lihtsalt sündmused minu vaatenurgast.
Mu eesmärgiks oli anda teistele foorumi liikmetele infot, mida mina nende asemel oleks samuti teada tahtnud, et teha oma otsuseid selle kohta, kuhu oma rattaga minna. Tundub, et seda teie ei otsi.
Kui midagi, mis ma kirjutasin ei ole selge, siis küsige selle kohta mu käest. Te ei tee ju muud, kui lihtsalt pealiskaudseid järeldusi minu meeleseisundi või motiivide kohta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.