Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
-
- Tänanud: 585 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
See meenutab kuidas kliendi juures käisime kahekesi töökohta defekteerimas.Madlobster kirjutas: ↑19 Apr 2023, 19:30Mulle ka üks taat kunagi üritas selgeks teha, et juhtme lappimine ei saa nii palju maksta (kui mina küsisin). Käskisin jrg kord näidata, kust kohast juhe katki on, siis saab kõvasti odavamalt.
Nata ajas veel huuli torru ja kulmu kipra aga midagi öelda enam polnud. (ka järgmine kord oli tämber ja volume kõrvasõbralikum)
Sama tundub natuke siin olema.

Poolteist tundi diagnosti kuniks avastasime, et jalgpedaali vahel oli polt kukkunud ja pedaal ei saanud lõpuni tagastuda.

Ma olen igasugu jutte kuulnud erinevatest töökodadest. Ja samajuhuslikke kogemusi on olnud. Et midagi peale remonti läheb kohe katki või on töökojas midagi jube lihtsat ära rikutud töökoja poolt. Tuleb lihtsalt sõbralik olla ja rahulikus jääda. Kõik teevad lihtsalt oma tööd niihästi kui oskavad või kui hästi tuleb sellel hetkel välja.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.