Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
Kuna oman ise ka TDM-i siis jääb mulle täiesti arusaamatuks milline plastik sai ära kaduda kui signaali vahetati või remonditi. Sama teema ka starteri releega. Signaal on TDM-l, nii 850 kui 900 mudelil esitule taga kahvli küljes ja seda metallist kinnitusega(üks polt). Starteri relee on istme all raami küljes-iste tuleb eemaldada, tehes seda süütevõtmega.
Ütlen ausalt,et need asjad on nii lihtsa koha peal mõlemad,et isegi Youtube pole vaja kasutada,et need mõlemad saaks ka täielik võhik ära vahetada. Siit ka minu skeptiline suhtumine teema algatajasse, ilmselt oli seal hoopis midagi muud viga, sest selle relee ta oli juba vist ise vahetanud või proovinud vahetada,aga ratas sellest tööle ei hakanud. Ehk suure tõenäosusega on siin möödarääkimist mõlemas keeles hulgi.
Ütlen ausalt,et need asjad on nii lihtsa koha peal mõlemad,et isegi Youtube pole vaja kasutada,et need mõlemad saaks ka täielik võhik ära vahetada. Siit ka minu skeptiline suhtumine teema algatajasse, ilmselt oli seal hoopis midagi muud viga, sest selle relee ta oli juba vist ise vahetanud või proovinud vahetada,aga ratas sellest tööle ei hakanud. Ehk suure tõenäosusega on siin möödarääkimist mõlemas keeles hulgi.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.