Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Hea teada, et mu "kahtlus" kinnitust sai. Ükskord tuttavaga sattusime sellest rääkima ja tema oli kindel, et see ei saa olla loogiline, et kui ühel (tagasõitjal) kütusekulu langeb, siis teisel (eessõitja) ei suurene.
Teisel teemal: kas keegi on õppinud mõlemat keelt- inglise ja hispaania keelt? Inglise keelt sai kunagi ammu koolis tasapisi aastate jooksul õpitud, seetõttu enam ei mäleta kui lihtne või raske see protsess endale tundus. Inglise keel on võibolla B1 tasemel mul. Nüüd vaikselt tegelen hispaania keele A1-ga (kõige algelisem tase), olen umbes poole peal ja justkui tundub, et hispaania keel hakkab raskemini külge kui inglise keel hakkas (vanust ka tublisti rohkem nüüd
). Samas kui see oleks ka niimoodi paljude aastate peale laiali jaotatud nagu inglise keelega oli, siis võibolla ka ei tunduks raskem ja saavutaks sama ajaga sama taseme, aga kuidas teistele tundub? 

Teisel teemal: kas keegi on õppinud mõlemat keelt- inglise ja hispaania keelt? Inglise keelt sai kunagi ammu koolis tasapisi aastate jooksul õpitud, seetõttu enam ei mäleta kui lihtne või raske see protsess endale tundus. Inglise keel on võibolla B1 tasemel mul. Nüüd vaikselt tegelen hispaania keele A1-ga (kõige algelisem tase), olen umbes poole peal ja justkui tundub, et hispaania keel hakkab raskemini külge kui inglise keel hakkas (vanust ka tublisti rohkem nüüd

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.