Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
¡Hola!Turist kirjutas: ↑20 Apr 2023, 22:51Ei, lihtsalt mingi nö. väljakutse pärast mõnda keerulist keelt ei soovi õppida.![]()
Algul kui tähestikku ja esimesi sõnu õppida, siis võib vastupidine mulje jääda, sest eesti keelega täpselt samamoodi hääldatavaid tähti on palju rohkem kui inglise keeles (11 vs 5 kui õigesti kokku lugesin) ja seega sõnades ka on rohkem "ütled seda mida näed", inglise keeles ikka enamik sõnu häälduvad teisiti. Samuti ühe ja sama tähe hääldus ei muutu erinevates sõnades nii palju/tihti kui inglise keeles (nagu näiteks A võib olla "a", "ä", "ei"), aga eks hispaania keelel on omad raskused ja trikid. Ma ei ole veel päris kindel kumb raskem on (jah, hetkel on küll mulje, et hispaania keel. Võibolla kui A1 ja äkki ka A2 läbi saab tehtud, on päris selge pilt silme ees.![]()
Umbes pool aastat olen natuke õppinud.... una cerveza por favor

Kuna meediast ja fb-st enam midagi lugeda pole, siis vabal hetkel olen nt Duolingot kasutanud. Minu arust on hispaania keelt lihtsam õppida kui mingi võõrkeel on juba all. Hispaania keeles on ka nais- ja meessoost sõnad (vene keelega sarnaselt siis vastavalt eessõnad).
Mul on üks tarnija Hispaanias, proovin temale kirjutada hispaania keeles, siis kontrollin google tõlkega üle. See google tõlge paneb ka kelbast, aga midagi abiks ikka. Ainult kirjapildi järgi on raskem õppida, hea oleks audiomaterjali kuulata. Leia omale kirjasõber-vestluskaaslane ja tuld

Saludos,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.