Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 217 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Turist »

Henn kirjutas: 21 Apr 2023, 09:22
¡Hola!
Umbes pool aastat olen natuke õppinud.... una cerveza por favor :)
Kuna meediast ja fb-st enam midagi lugeda pole, siis vabal hetkel olen nt Duolingot kasutanud. Minu arust on hispaania keelt lihtsam õppida kui mingi võõrkeel on juba all. Hispaania keeles on ka nais- ja meessoost sõnad (vene keelega sarnaselt siis vastavalt eessõnad).
Mul on üks tarnija Hispaanias, proovin temale kirjutada hispaania keeles, siis kontrollin google tõlkega üle. See google tõlge paneb ka kelbast, aga midagi abiks ikka. Ainult kirjapildi järgi on raskem õppida, hea oleks audiomaterjali kuulata. Leia omale kirjasõber-vestluskaaslane ja tuld :)
Saludos,
Eks seal nende "sooliste" sõnadega natuke tegemist on jah, kõikidest sõnadest ei saa peale vaadates soost aru, vaid peab lihtsalt peas olema. Ebareeglipäraste tegusõnade pööramine samuti. Sõnade järjekord lauses on ka veidi segadusse ajav, harilikult ei saa eesti keelest otse ümber tõlkida samas järjekorras. Ma olen hetkel u. 3,5 kuud tasapisi tegelenud sellega. Praegust tempot arvestades heal juhul võibolla suve lõpuks on võimalik A1 tase saavutada, aga karta on, et suvel tempo aeglustub. Kasutan hispaaniakeelekursused.ee lehte. Kodulehel on kõrgemad hinnad, aga kui Facebookist otsida "Hispaania Keele Kursused internetis", siis pakutakse A1 kursust 29 eur-ga. See reklaam kunagi silma jäigi ja siis mõtlesin, et sellise raha eest miks mitte proovida. Algul leidus motivatsiooni vaid tähestiku ära õppimiseks ja siis aasta hiljem jätkasin. :lol:
No bebo cerveza. :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”