Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Omandimaksud on kõik täitsa lambikad-ma olen maksud nende soetamisel juba maksnud, samuti on nende tootmise saastamine juba ära tehtud. Mul võib hoov olla nagu romula, sõita suudan korraga ikka ainult ühega=saastan ühega. P.S varjatud kujul meil koguaeg automaksud olnud-kuidas kutsuda sundkindlustust ja seda näiteks, et üv on erakätes, kütuseaktsiis, kõik nagu oleks juba maksustatud, kisub sinna topeltmaksustamise poolde. Küll nad elektrikatele ka miskit ära väänavad, ega maskmata ei jää, siis tulevad kindlalt, kui need peldikud surnud akude või ärapõlemistega uudiskünnised ületavad. P.S ei ole mõtet mind kiruma hakata mu eelmise lause põhjal, mul ei ole elektrikärude vastu midagi, neil ahvidel on lihtsalt ettekäändeid vaja, sest siis saab ju veel lutsutada. Varsti oleme jälle sunnismaised pärisorjad, kes on koormistega tühjaks lüpstud, ajalootund valetas
Kes vaidleb sunnismaisuse vastu, siis rääkige mõne miinimumpalgalisega, mitu korda ta elus jooksul riigipiiri ületada saab...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.