Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Samase konstruktsiooniga oleks peaaegu ka minu elu lõppenud.
Peterburi teel jäi punase foori taha liinibuss esimeses reas seisma. Mina siis bussi eest teed ületama mööda ülekägurada rohelisega.
Bussi nurga juurde jõudes pani teisest reast Toyota kastikas suur dino järel liialdamata ca sotiga mul nina alt läbi ja kadus nii kiiresti, et ei jõudnud ei nr vms näha, hea et värvi nägi.
Kui ma oleks pool sammu kaugemal (kiiremini astunud) olnud poleks elulootust väga olnud, sellise kiirusega metalliga liha pihta lüües tekib vaid putru.
Sinna konstrueeri nüüd see lapsevanker, mille sa bussi nina eest välja lükkad, juppide kauguse meetrites oleks olnud sinust sekundiga kolmekohaline.

Ma üldiselt ei õigusta vägivalda, aga on erandeid, katkine vaagen ja suvi sidemetes oleks olnud minu hinnangul leebe noomitus sellele sõidusepale (ja seda juba juhul kui õnnetust ei juhtunud).

Sama asja kogen tihti tsikliga sõites. Sõidad foori taha esimeseks, tuleb roheline keerad peale ja siis ilmub mingi relikt kuskilt ja paneb lc tuimalt suure kiirusega nina alt läbi.
Poogen, varasta oma heleroosat vms iganes, aga kui sa ületad ristmiku ajal, kus teises suunas on juba roheline (ühe suuna punane on selleks hetkeks juba sekundi kaks põlenud), siis ei tunne tõesti kaasa (ja kaebama ei lähe) kui keegi selle eest sõidumeistrile oma äranägemise järgi mõistab. Pigem tänan ja annan viis pihku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”