Husky 701, KTM 690 Enduro
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Husky 701, KTM 690 Enduro
@TriumphBonneville kas sul on originaal õhupuhasti kastis paberfilter või svammfilter? Mu EURO4 rattal muutis svammile minek ka natuke alumist otsa sujuvamaks. Wings on muidugi väga suur edasiminek alumise otsa sujuvuse osas (ise lasen originaaliga sest see on vaiksem).
Kusjuures asi, millest palju ei räägita on ka see, et kõik muud õhupuhastid peale originaali toovad mootori lärmi sulle otse kiivri alla - mulle sellesmõttes sobib originaal kastiga svamm hästi.
—
Ülekande puhul ees -1 või taga +2 võiks olla väga hea, millega katsetada. Ma pole päris kindel, kas taga +2 sama ketiga toimib või mitte - sõbral on taga suurem hammakas, proovisin sõita ja erinevus on väga suur.
Kusjuures asi, millest palju ei räägita on ka see, et kõik muud õhupuhastid peale originaali toovad mootori lärmi sulle otse kiivri alla - mulle sellesmõttes sobib originaal kastiga svamm hästi.
—
Ülekande puhul ees -1 või taga +2 võiks olla väga hea, millega katsetada. Ma pole päris kindel, kas taga +2 sama ketiga toimib või mitte - sõbral on taga suurem hammakas, proovisin sõita ja erinevus on väga suur.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.