Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Kawasaki ER6-f (2015)
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Paistab, et leidsin sobiva pealkirjaga teema. Et see juba olemas, ei hakka ise uut tekitama. Panen ka enda juhtumid ja tähelepanekud siia alla. Alustan kõige värskemast, ehk täna hommikusest, kus Tallinn-Pärnu maanaatel Arest veidi Pärnu poole oleks minu sõidureas vastu kihutanud Stokkeri kirjadega valge kaubik mu laiaks sõitnud kui ma poleks nii palju kui asfalt võimaldas paremale tee servale tõmmanud.
Mõne juhi käitumine liikluses on küll müstiline, minnakse möödasõitu tegema nähes (eeldusel, et juhil on ikka nägemine sedavõrd korras, et võib üldse roolis olla), et sulle tuleb vastu teine sõiduk. Või on siis nii pohhui, et arvestataksegi sellega, et omas reas sõitev vastutulija peaks ruumi tekitama. Aga kui oma reas sõitja vaatab sel hetkel parajasti kõrvale või korraks näidikublokile (või ka temal on pohhui) vms?
Saatsin Stokkeri juhatajale ka sõnumi, et mis "toredad" tüübid neil kaubikuid tüürivad.
Üldse, see on veider, aga minu tähelepanek liiklusest on selline, et kõige kiirem tundub olema just valgete kaubikute juhtidel kellele järgnevad siis teised heledamat tooni kaubikud.
Mõne juhi käitumine liikluses on küll müstiline, minnakse möödasõitu tegema nähes (eeldusel, et juhil on ikka nägemine sedavõrd korras, et võib üldse roolis olla), et sulle tuleb vastu teine sõiduk. Või on siis nii pohhui, et arvestataksegi sellega, et omas reas sõitev vastutulija peaks ruumi tekitama. Aga kui oma reas sõitja vaatab sel hetkel parajasti kõrvale või korraks näidikublokile (või ka temal on pohhui) vms?
Saatsin Stokkeri juhatajale ka sõnumi, et mis "toredad" tüübid neil kaubikuid tüürivad.
Üldse, see on veider, aga minu tähelepanek liiklusest on selline, et kõige kiirem tundub olema just valgete kaubikute juhtidel kellele järgnevad siis teised heledamat tooni kaubikud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.