Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

bitter kirjutas: 17 Juun 2023, 11:00
Kas on olemas min 2,1m kaubaruumiga kaubikuid, kuhu 193cm inimene mugavalt rooli mahub? 350 km vaja sõita. 2018. Jumper ei olnud mugav. Oli valida kas jalad krõnksus või seljatugi liiga püsti.
2,1m on kongi pikkus? Või?
See kõik oleneb kaubiku konfiguratsioonist. Ka vaheseinad on erinevad isegi sama marki kaubikutel. Sirgem ja kaubaruumi suuremaks tegev vahesein teeb juhikoha lühemaks jne.
Mul endal on istmetega Vito. Selle iste on üles alla reguleeritav ja läheb nii kaugele, et mul jalad ei ulatu isegi pedaalideni. Olen 178cm. Aga Vitod on madalad ja kaubaruum a´2,5-3m pikk.
Meil on firmas ka Transit ja sellel on vahesein üsna suure kaarega kongi poole, nii et istet saaks tahapoole lasta(kõrgus reguleeritav) ja sõber 191cm saab sellega normaalselt sõita.
Väimehel on mingi 2018-19a pikk ja kõrge Boxer ning tema ka 190cm ning tal just kui ruumi seal on.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”