Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7358
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1078 korda
Tänatud: 1060 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

► Näita Spoilerit
Kindlustuse ülesanne on sulle võimalikult kallis leping pähe määrida s.h. asjad mida sa ei vaja aga mis tunudvad tore omada (katuseraamid, käru, turvahäll, rattaraami kate jms) niikaua, kui ei süvene lepingu detailidesse. See õhk, mis nad sulle maha müüvad ja mille järgi sul vajadus puudub võimaldab hinna üles pumbata, sealhulgas riske võtmata. Nad on ju oma statistikast selgelt näinud, et rattaraame ja turvahälle ei pea peaagu mitte kunagi hüvitama. Loomulikult nad pakuvad seda, et pakkumine oleks konkuretide omast parem. Kindlustuse põhiülesanne on riskide maandamine.

Ma olen ühes kindlustsuseltsis sattunud klienditeenindaja peale, kes näitas, "mis on kala kõhus", kui kodu kindlustust sõlmisin, ma võin numbritega eksida aga mõte oli selles, et kogu sisutuse kindlustuse valikud olid 25K€ ka 50K€, esimene tundus mulle liiga madal aga kohe, kui võtsin järgmise sammu s.t 50K€ hüppas kindlustuse hind taevassse. Konsultant ütles, et kuni 43K€ kindlustusmakse ei muutu. See on midagi, mida sa ise ei saa kunagi teada ega ära arvata, sest sa täidad mingit ettevalmistatud veebivormi kus müüja suunab sind tegema valikuid, mis on talle kasulikud. Ainuke võimalus mõistlikku pakkumist saada on suhelda klienditeenindjaga näost näkku või telefonitsi.

ma olen võrdluse jaoks kasutanud kahte kohta:
https://kindlustushind.ee/
https://iizi.ee/

Tegin uudishimust päringu enda auto kohta ja sain teada, et kui ma täna uue kasko sõlmiks siis see oleks juba 30%-50% kallim. :shock:
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”