Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Paremalt poolt eessõitvast aeglasemast sôidukist möödumine. Halloo!!! Minu näitel. Mina mootorratturina tahtsin peaaegu paremale tômmata , kui juhipoolsest peeglist mootorratta tuld nägin. Kas ma samal(milli)sekundil ka paremat peeglit vaatasin. Ei. Mis oleks juhtunud? Kurat seda teab. Vbl keegi halaks siin hälvik bemmimees-autojuhist, kes ei lasknud paremalt mööduda. Vbl ei oleks temast enam halajat. Saate aru. Teised juhid ei oska sealt fu*kin’ paremalt poolt möödumist oodata! Vôib juhtuda et kaubukul on vaja teepeenrasse tômmata, vanataadil hakkab paha, autojuhti nõelab mesilane, lapsel hakkab järsku pissihäda, okse tulemas. vms ja sôiduk keerab järsku paremale kui mootorrtatas parajasti sel hetkel sealtpoolt möödub. Mõelge selle peale. OK? Mina kutsun ema appi… Krt hüpoteetiliselt see murtud kaelaga paremalt mööduja vbl mõtleb põllu peal oma viimast mõtet “Ema… Ap….” Ega maantee ei ole nagu Tetrise mäng, kus teised objektid staatiliselt paigal on ja mängija ühte klotsi liigutab. Maanteel on kõik muutumises ja teised liiklejad ei ole paigal. Alarmsõidu koolitustel on mulle korduvalt ja kūllaltki konreetsel toonil seletatud: Paremalt ei möödu. Punkt.
Viimati muutis 53FT, 25 Juul 2023, 02:10, muudetud 7 korda kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.