Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Henn
Tsikkel: Honda
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 66 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Henn »

yeekim kirjutas: 25 Juul 2023, 10:54
Unusta ära oma "valjud torud päästavad" jura!!!
Peaks mingi katse tegema. Võibolla järgmisel survivalil leiab huvilisi. Tavaline sõidukas, peeglid kokku ja sirgete torudega tsikkel. Hakkame testima, mis hetkel on motikas autojuhi jaoks kuulderaadiuses. Ja kes seal kuulderaadiuses on ohutu olla.
Mina teen panuse selle peale, et kui telefoninäppija ühel hetkel ehmatab motika plärina peale, siis ta võib teha rooliga tahtmatult / ehmatusest järsu liigutuse, samal ajal on motikas tema kõrval ja....
Ma võin enda kogemusest kinnitada, et kui ma sõidan oma rattaga 90-100km/h ja minust alustab möödasõitu 150km/h liikuv väga lärmakas ratas, siis ma kuulen teda ikkagi ainult sel hetkel kui ta on minu kõrval ja eespool. Kui ma koguaeg peeglisse ei vaata ja teen möödapõike teel lebavast loomaraipest ning samal ajal lendab pärisuunavööndis minust mööda lärmakas ratas, siis käib laks... Ma vaatan peeglist tagumisi sõidukeid, aga minust kaks korda kiiremini liikuv sõiduk ilmub sinna siis kui ma parasjagu korraks vasakule.paremale-ette vaatan ja kui ma uuesti peeglisse vaatan, siis ta on sealt kadunud ja minu kõrval juba.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”