Rumalad või segased küsimused jms → survepesurid

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

survepesurid

Lugemata postitus Postitas bitter »

Õhtulehel oli vanasti suur punane logo. Veebis nüüd väike roheline - täitsa Maaleht, kavalpead :). Panin lingi sest kogemust roto otsikuga vähe. Kunagi proovisin mõlemaga autot pesta, vahe tundus väike. Samas plärinat ja vibra oli rotoga rohkem, jäi aastateks seisma. Eile aeda pestes oli igavat tööd korraga palju ees. Proovisin rotoga ja vahe oli subjektiivselt kahekordne. Masin hakkab hõredaks ka jääma. Stand-by ei hoia enam survet, teeb ÄNNN iga 4-5 sekundi tagant.

Kas see - "õige masin jõuab niigi ja pole roto-otsikut vajagi" - tähendab, et kollastel? hallidel? ei ole seda komplektis? Pole hullu, 164€ https://www.stokker.ee/rotojet-duus-035 ... %7C040-kar
Kõva inflatsioon on üle käinud. Mu sinine maksis 350€ aastal 2015. 550l/h; 140 bar; max 40*; 2,4 kW; 9m vollat trumlil. Autod saab puhtaks, sillutise ka. Tasuta lõunaid ei ole aga kinnisilmi ühte brändi fännata ei näe põhjust.
rannamees kirjutas: 09 Aug 2023, 20:51
Profipesuritel ei ole pöörlevaid otsikuid. 8)
PROFI jäi täitsa märkamata enne. Motikafoorumi kontekst on minu jaoks küll selgelt kodukasutus. Autod, kaherattalised, sillutis, terrass jne. Ma ei osta pesurit ettevõtte raha eest. Sa ilmselt ostad.
Viimati muutis bitter, 10 Aug 2023, 14:09, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”