Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

rannamees kirjutas: 10 Aug 2023, 08:03
bitter kirjutas: 09 Aug 2023, 22:26
Pöörlev, roto, turbo... Kõik teised said aru millest jutt. Jubina (ringikujuline?!) liikumine otsiku sees paneb veejoa (tabamispunkti) ringikujuliselt võnkuma. On sul täpsem nimetus välja pakkuda?
https://www.kaercher.com/ee/professiona ... klass.html
Tavalised, keskmise klassi pesurid, mitte superprofi.
Mingeid roto, turbo, extra, megajunne jne pole vaja, sest masin jõuab niigi.
Kui masin ei jõua, siis peab mingit lisajama turundama ja klienti seebitama. 8)
See pöörlev ootsik kompenseerib madalamat survet ehk teeb ligilähedaselt sama töö ära,mis suurema survega masin teeb ilma selleta ka vabalt ära. Ehk saad 500+€ masinaga teha tööd ,mis muidu teeb 1200€ masin. Puhas kokkuhoid võiks isegi öelda. Seega kui seade teeb 180 baari survet,siis ongi vaja seda pöörlevat otsikut,et saada sama tulemus,mis 225 baarise survega masinaga pestes. Samas oht selle pöörlevaga midagi kahjustada on suurem ja mina näiteks autot pestes seda ei kasuta. Mul vist ka K7. Püstol on nö 3 funktsiooniga ehk keerates toru vahetab otsikuid. ma kasutan seda kõnniteekivi pestes, aga terrassilaual võtab üsna kergelt kiud lahti,kui liiga lähedalt lased.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”