Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Lugemata postitus Postitas Ain »

Madlobster kirjutas: 14 Aug 2023, 10:37
Ain kirjutas: 14 Aug 2023, 09:54

Proovige alustada sellest ,et unustate kõigepealt selle video ära. Siis loete mõttega läbi kirjelduse ja vajadusel loete uuesti... Ja siis vaatate soovi korral ühte lühikest lõigu politsei kaamerast mis nad selle kohta avaldasid. Ilmselgelt ei ole see lõik mida olete vaaadanud kogu seda sündmust kajastav. Minuarust võiks kogu asjale anda üsna selge vaate lause -Mootorratast juhtinud alaealisel polnud juhtimisõigust ning ka ratas ise oli registreerimata 🫣
... oleks pidanud nende vara konfiskeerima, määrama šokivangistuse nii lastele kui nende vanematele. Midagi nii õõvastavat ei ole meie maal enne nähtud...
Tegelikult oli soov rämeda sarkasmiga jätkata aga kustutasin ära.
Kas teie mõttemaailm ongi selline, et nagu kuskil politseid näed siis kohe kangastub käteväänamine, konfiskeerimine, šokivangistus ja õõv... Minul sellised kogemused puuduvad. Jah ka mind on kinni peetud, trahvi tehtud jne.. Aga minule sellest püsivat mentaalset kahjustust pole tekkinud. Need inimesed teevad lihtsalt oma tõõd. Minuga on reeglina viisakalt käitutud. Mul ei ole mingit rämedat viha nende vastu.. Ja kui lugeda seda uudist ja vaadata videot siis ma ei näe seal midagi mis minu silma riivaks!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”