M:Gas Gas EC250F Uus hind, 3000€
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Kuulutus peab vastama reeglitele
- Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, kuulutust saad "tõsta" vastavalt reeglitele 21 päeva pärast
- Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
- Päevade arv viimasest postitusest, peale mida postitus kustutatakse, on 90 päeva.
-
Teema algataja - Postitusi: 986
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
M:Gas Gas EC250F Uus hind, 3000€
Raske südamega müüdavate tsiklite sekka lisandus veel üks-Gas Gas EC250F.
Ratas on 2012 aasta, terve elu elanud Eestis.Minu käes olnud viimased 1,5 aastat, millest julgelt enamuse seisnud garaazis.
Minu käes mingit valu pole saanud, kuna pole suurem asi sõidumees.Viimati käisin metsas töristamas maikuu algul.Vähene kasutus on ka müügipõhjus.
Ratas on igati viisakas seisukorras.
All rehvid, mille lasin juba ise paigaldada ja praktiliselt kulumata, paar sõidutundi tagasi tehtud mootoriõlivahetus(paar liitrit õli saab ka kaasa).
Ise olen lisanud tõsterihmad, piduriketaste kaitsed, uus kleepsuring(vanad kleepsud tulid survekaga pestes lahti).
Rohkem infot leiab allolevalt lingilt.
Kokkuleppel vœimalik ka transport mandri-Eesti piires.
Kontakt:Siin käin harva, et sœnumeid lugeda, mõistlik on helistada numbril-526 viis 767
https://www.auto24.ee/3697380
Ratas on 2012 aasta, terve elu elanud Eestis.Minu käes olnud viimased 1,5 aastat, millest julgelt enamuse seisnud garaazis.
Minu käes mingit valu pole saanud, kuna pole suurem asi sõidumees.Viimati käisin metsas töristamas maikuu algul.Vähene kasutus on ka müügipõhjus.
Ratas on igati viisakas seisukorras.
All rehvid, mille lasin juba ise paigaldada ja praktiliselt kulumata, paar sõidutundi tagasi tehtud mootoriõlivahetus(paar liitrit õli saab ka kaasa).
Ise olen lisanud tõsterihmad, piduriketaste kaitsed, uus kleepsuring(vanad kleepsud tulid survekaga pestes lahti).
Rohkem infot leiab allolevalt lingilt.
Kokkuleppel vœimalik ka transport mandri-Eesti piires.
Kontakt:Siin käin harva, et sœnumeid lugeda, mõistlik on helistada numbril-526 viis 767
https://www.auto24.ee/3697380
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.