Õnnetused mootorratastega 2023

oil
Tänanud: 31 korda
Tänatud: 91 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2023

Lugemata postitus Postitas oil »

► Näita Spoilerit
Ükspäev hakkasin poe lähistel parklast paremale välja pöörama sõiduteele. 50 m kaugusel foor, kedagi sealtpoolt ei tulnud. Hakkasin juba minema kui mingi arusamatu taju sundis pidurdama ja vaatama. Üks masin oli vasakult juba minu juurde jõudnud selleks hetkeks. Nagu sõna otseses mõttes paari sekundiga. 50 alas. Ilmselt tuli üle foori täie lennuga, et oranžiga veel üle saada, või niisama nautis kiirendust. Mul oli vaid nina teele jõudnud, seega sain ta napilt läbi lasta. Tüüp oli ise ka nii ehmatanud, et edasi sõitis terve tee, mis koos sõitsime, 45-ga...

Paugutamine ikka puutub asjasse küll. Oleks olnud õnnetus, oleks ka läinud kirja ette keeramisena.

Samas kohas oli paar kuud tagasi mats ka, olin siis jalakäijana kõrval ja nägin isegi et pealt. Naljakal kombel meenub seik mitmete aastate tagant, kui seal samas kohas bussipeatuses ootasin. Politseinikud käisid seal poes või kõrval shaurmaputkas. Parklast välja minnes tegid vasakpööret. Juhil oli käes vist kas toit või kohv ning kõrva ääres telefon. Vasakpöörde ajal suretati seetõttu auto välja keset teed ning rapsiti roolis, et saaks enne üle kui teised liiklejad lähedale jõuavad. Vaatasin pealt ja mõtlesin, et kas need samad tüübid teeksid rõõmsasti järgmine päev trahvi, kui tavaliikleja samasuguse käkiga hakkama saaks? Oleks taibanud filmida, tahtnuks näha kuidas sellel videosalvestisel juhtunu kinni mätsivad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”