Tsikliveo haagised

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3161
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 336 korda

Re: Tsikliveo haagised

Lugemata postitus Postitas ranel »

will111 kirjutas: 10 Sept 2023, 17:54
küttekulu mõttes on kindlasti kõige parem variant "käruraam" ehk lahtine ilma igasuguste otste ja külgedeta järel veetav üheteljeline asi, mis on koos tsikliga võimalikult auto tagaosa lähedal ning kus tsikkel on peal võimalikult madalal ja võimalikult otse. eriti ideaalne on veel jah kui käru rattad jooksevad ka samas laiuses kui auto omad, ehk nö. samas jäljes. sellise asja vedamise puhul mõne ökonoomse diisel(sõidu)autoga on kütusekulu erinevus tavasõiduga ikka pea olematu. umbes nii liiter sajale. see on testitud ja proovitud ning kinnitatud!
kõiksugused muud variandid on kas märgatavalt või oluliselt kulukamad, kaasa arvatud siis igasugused kõrged ja suured bussid jne...see on samuti testitud ja võrdlus olemas. kui sõidad paar korda suve jooksel tallinn pärnu siis ilmselt mingit eriti tähelepanuväärset rahalist vahet pole. kui sõidad a'la paar korda suve jooksul itaalia ja tagasi, siis võib see rahaline vahe ikka väga märgatav olla :ner: või kui sõidad eesti siseselt ikkagi suvega ka juba mitu tuhat maha ning lõpuks korrutad suvede arvuga, eks siis samuti tuleb juba loomulikult vahe sisse.
Ma olen seda märganud, et isegi tasapinnaline tent peal annab kuskil 0.5 sajale kütusesäästu vs haagis lahtiselt. Mõlemal juhul tühi käru ja kõik küljed küljes. Seda siis 1.9tdi passati näitel.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”