Arvamusuuring: Tõmba eest, ma olen tsikliga, ehk peegel küljest.


will111
Postitusi: 5274
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 386 korda

Re: Arvamusuuring: Tõmba eest, ma olen tsikliga, ehk peegel küljest.

Lugemata postitus Postitas will111 »

peegli kokku klappimine on vägivald? ja järgmine samm ilmselgelt on juba naisepeks! üle ei pinguta ehk pisut nende järeldustega? :lol:

eks asjad VÕIVAD eskaleeruda alati, vahel ka siis kui sa ühtegi peeglit kokku ei klapigi. mul näiteks oli kunagi juhtum, kus üks mersuga kruiisija tahtis meeletult asju eskaleerima hakata lihtsalt puhtalt selle tõttu, et öösel kell 1 linnast välja sõites mina ei viitsinud tema sabas 40ga kruiisida ning üritasin mööda sõita. täiesti tühjal teel, ei teda ega kedagi teist segamata. sai selle venna juurde koju sõidetud lõppkokkuvõttes ning eskaleeritud talle üks väike füüsiline õppetund. ei olnud ta enam nii kõva võimleja kui näost näkku oli vaja vaadata. muidugi oli võimalus, et saan ka ise seal füüsilise noomituse...aga öeldakse, et jänus sampust ei joo.
kui sa kardad asjade eskaleerumist siis ole aga rahulikult see liikleja, kes kõige jamaga lepib. ega keegi sind selle eest ilmselt ei karista ega hukka ei mõista. aga pole nagu mõtet teiste kallal ka lõputult saagida kui kõik ei käitu täpselt nii nagu sina igas olukorras. mõni lihtsalt ongi selline idioot liikluses, et miski muu peale füüsilise noomituse talle kohale ei jõua. teised ei ole selles süüdi ja teised ei pea selle pärast ka lõputult kannatama. KAHJUKS politseid sellised idioodid ei huvita ning nemad nendega midagi ette ei võta reeglina.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”