Krossibussi magamis aseme ehitus?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: Krossibussi magamis aseme ehitus?

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tänud nõuannete eest!

Jah...mis ma oskan öelda. Ma küll nii siidikinnas ei ole, et pirnigi laes ära ei vahetaks ja mööbli panen juhendi järgi kokku (vannun ja vahest kokku saades jäävad mingid jupid üle), kardina puu panen ülesse ja jooksva kraani oskan ka ära teipida...aga, vot pole mulle antud seda käelist osavust ja loovat mõtlemist, et kuidas-kuhu-mida...ja nt hr: urmas66 plaan kisub juba raketi teaduseks, minu jaoks. Et pigem ma otsiksin, kes ikka oskab teha-on teinud varem ja, et näeks ka hea välja, mitte poleks kuidagi kokku klopsitud.
Me jagame seda bussi sõbraga(tema leiab, et seda aset pole üldse vaja, et saime varem ilma...saame edasi ka ning projekti vastu huvi ei tunne...ja ma austan tema otsust), samas mina mitte ainult ei krossita vaid olen ka selline spontaanne matkaja tüüp, et tekkis mõte, minna-sõita mere äärde ja lähengi...et bussis oleks mugavam ööbida kui telgis ja muidugi võiks ju minna kergema vastupanu teed ja soetada endale juba täiuslikum krossi/matkabuss...aga see nõuab hoopis suuremaid finantse, mida ka kohe tagant taskust pole võtta.
Aga ok...kui risti st juhi selja taha see ase ära ei mahu...aga miks-mitte "kuuti"...seinale püsti ja kui vaja siis sealt alla lasta ja magamis-puhkamis väärseks teha?
Kas sellise teeks keegi ära kui ma korraliku rekka aseme leian...?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”