Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
Kui oled pikem tüüp, 180cm+, siis stock jalarauad võivad ka vales kohas olla, mingi 10mm tagasi ja/või alla on juba suur vahe. Ma panin reguleeritavad, mõttega katsetada ja siis õiged fikseeritud osta, aga noh nagu tavaliselt, ajutisest sai püsiv. Ja vähemalt KTMi ülemiste prillide sees on riseritele kahed augud, poest vist tulevad tagumises asendis, aga pikemale sõitjale on esimesed muarust paremad.
Muidugi kui Biene juba treeneriks sebitud on, siis tõenäoliselt ta oleks neid asju märganud ja maininud, ta ise ka ju pikk.
Seda on tore lugeda, et kellegi jaoks istumine raske on, ma ainult istuks koguaeg
Mingi hetk keerasin heeblid nii ära, et istudes neid hästi kätte ei saaks, puhtalt pavlovi treenimise mõttes, et ei unustaks sadulasse end.
Muidugi kui Biene juba treeneriks sebitud on, siis tõenäoliselt ta oleks neid asju märganud ja maininud, ta ise ka ju pikk.
Seda on tore lugeda, et kellegi jaoks istumine raske on, ma ainult istuks koguaeg

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.