Uue sõiduki hooldus. Esinduses või mujal?

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2209
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 246 korda
Tänatud: 562 korda

Re: Uue sõiduki hooldus. Esinduses või mujal?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Maha roostetavad need esinduses taastatud lõpmatu keregarantiiga raketid samamoodi, sellist möksi pole vist ikka olemas, mida lihtsalt keevistele peale määrides saab tehase galvaniseerimisvanniga võrdväärse tulemuse. 23a vanal avariivabalt Volvolt ei leia roosteplekkigi, aga kõrval sama vanast "kerge kõksuga esinduses taastatust" lendab vares risti läbi.

Lihtsalt nad on hinnad ja asjad nii sättinud, et keskmise pealt mitte miinusesse jääda, ühe käega kooritakse lolli salongis, sest 12a on ikka 12a, mis siis et liisinguperiood on a'la 4a ja teise käega läbi kindlustusele esitatud arve, mille too omakorda kõigi sama margi omanike vahel laiali määrib.

Muuseas mis siis saab, kui näiteks jooksebki selle keregarantii 11. aasta ja karpi auk sisse tuleb? Ega neil ju uut keret kuskilt võtta pole, paugutavad järgmise pleki migiga külge ja ütlevad aidaa, sest selle ühe aasta ikka kestab ja "tehase standard" on juba definitsiooni järgi täpselt see, mida tehas otsustab :) Igasugu garantiid on kõige suurem autodega seotud scam peale vabatahtliku kindlustuse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”