Paagimõlkide likvideerimine Tartus


will111
Postitusi: 5287
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 388 korda

Re: Paagimõlkide likvideerimine Tartus

Lugemata postitus Postitas will111 »

noh, eks seda pead ise hindama. lihtsam (odavam) on ta vast kokkuvõttes tõesti sest ega pahtli ja värvi näitamisest ju tegelikult lõppkokkuvõttes siin nagunii ei pääse (kui tahab päriselt siledat tulemust lõpuks). erinevus on pahtlikihi paksuses ja teadmises, et mis sul seal värvi all lõpuks on, kas õhuke kiht pahtlit või kaks sentimeetrit. ...ma ise väga suur pahtli ega värviekspert ei ole, olen lihtsalt tegelenud selliste mõlkide välja võtmisega pisut. värvib ja viimistleb tavaliselt keegi kolmas või siis enda paakide puhul olen muidugi ise teinud. aga ega tegelikult vist üle ~5mm pahtlikihti ikkagi ei soovitata kuskil kasutada ja seegi on juba suht ekstreem.

üldiselt jagunevad need mõlgid kahte liiki - sellised mis ei ole tugevate nö. murdeservadega ja sellised, millel kuskil mõlgi pindala sees on järsu/terava servaga pleki "murre". nende viimastega minumeelest ei saa hakkama ilma suurema töö ja lõpuks pahtli ning värvita. muidugi see välja tõmbamise töö ei pruugi iga kord nii hirmus suur olla (tundide mõttes) aga lihtsalt kõiki protseduure kokku arvestades ikkagi läheb päris mitu aega. seetõttu on vahel mõistlikum juba lihtsalt hankida kuskilt teine kasutatud paak ja kasvõi siis endale soovitud tooni üle värvida.

AGA, eks sina tead selle oma paagi tegelikku (originaal)kuju paremini kui mina siin ühe pildi ja ühe nurga alt oskan vaadata või hinnata. nii et võibolla see mõlk polegi üldse nii hull kui tundub. seega võid ju minna ka kuskile kohale ja lasta mõnel spetsil reaalelus üle vaadata

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”