Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 340 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

Lugemata postitus Postitas mx77 »

2715 kirjutas: 04 Okt 2023, 14:07
Eks enduro ole pisut selline läbipõlenud krossimeeste ala...
Krossi vaieldamatu eelis on, et saab...sõita.
Kui baasoskused on omandatud krossirajal sõites on enduro märksa lihtsam ja paljud asjad tulevad iseenesest.
Viimasel ajal on enduro rohkem selliseks kujunend, kus peale esikümne tsikkel pigem segab raja läbimist kui abistab :D
Ja siis peale sellist üritust võtad järgmine päev kätte ja hakkad pesema ning näed mis kõik on kannatada saanud.
Siis viid õhufiltri kastist leitud kahepaikse loodusesse tagasi, võtad kõik laagrid-sõlmed lahti ja mõtled et no oli seda üldse vaja...
Tegelikult need elemendid esimene ring ongi lihtsad, tõsta siin nokka, istu ette ja keera peale.
Peale esimest õhinat aga läheb puud ületades halvasti, mäkke ei saa hoogu võtta sest rahvamass on troppi kogunenud ja siis pole sellest enam mingit mõnu.
Vähemalt mul hakkab tsiklist kahju.

Samas aga osalejaid on ja ju see peabki siis selline ala olemas ja mina olen see teistsugune...
Ise küll ei taha sellise osalustasu eest minna viit ringi sõitma ja tsiklit lõhkuma.
mulle meeldis kunagi Saku offroad - ca 250 osalejat, korralikult raske rada, suurem osa rajast oli sügav liiv. Aga raja laius oli selline, et kõik mahtusid oma sõitu sõitma ja puudusid need singlite miinused.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”