Abimootoriga jalgratta ost?


vanalendur
Postitusi: 507
Liitunud: 10 Juul 2012, 21:17
Tsikkel: D Monster
Asukoht: Tartu/Riia
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Abimootoriga jalgratta ost?

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

will111 kirjutas: 14 Okt 2023, 06:44
jajah, nimeta kuidas iganes soovid kui see sul enesetunde kuidagi paremaks teeb. mina nimetan ja eelistan alati nimetada asju õigete nimedega. aga võibolla on see hoopis reaktiivmootoriga tank? muudab see kuidagi midagi või miks see targutamine oluline lisada oli?

lähtudes loogikast ja reaalsest elust, kui üks asi on väga selgelt ja kõikvõimalike parameetrite järgi jalgratas, on ehitatud jalgrattaks ja on kasutusel jalgrattana, siis ta on JALGRATAS ja nii ma seda asja ka nimetan. siis praegu ja ka igalpool mujal ning edaspidi...ja väga konkreetse PÕHJUSEGA seejuures. nimelt selle põhjusega, et olekski konkreetselt ja üheselt selge millest ma räägin, nimelt jalgrattast MILLEL ON ABIMOOTOR! täpselt nagu on kirjas selle teema pealkirjaski. täiesti tavalisest jalgrattast millel on kõik täiesti tavalise jalgratta omadused ja funktsioonid. oma elektrimootoriga mopeedi jutuga võid kuradile kerida. mine propageeri ja kõvata selle ibaga kuskil idiootidest/bürokraatidest arki ametnike saunaõhtul
Nimeta kuda tahad aga pole mõtet suure suuga tuututada kuidas " mingit kuradi kindlustust, ülevaatust mitte midagi pole vaja. kui tahad võid sõita kasvõi täis peaga..." Seaduse mõistes on asi jalgrattast kaugel.
14) jalgratas on vähemalt kaherattaline sõiduk, mis liigub sellega sõitva inimese lihasjõul pedaalide või käsiväntade-hoobade abil, ja eelnimetatud tingimustele vastav sõiduk, mis on varustatud kuni 0,25-kilovatise püsi-nimivõimsusega elektrimootoriga, mille väljundvõimsus väheneb sõiduki kiiruse kasvades ning mille toide lakkab, kui sõitja lõpetab väntamise või enne, kui sõiduki kiirus saavutab 25 kilomeetrit tunnis. Jalgrattaks ei loeta ratastooli, mis on ette nähtud liikumiseks piiratud liikumisvõimega isikule;
Autoga pole ka mingit kuradi kindlustust, ülevaatust mitte midagi vaja ja kui tahad võid täis peaga sõita. Ainult vahele ei tohi jääda. :ner:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”