Abimootoriga jalgratta ost?


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Abimootoriga jalgratta ost?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ja sinul pole mõtet siin tuututada seda arulagedate fantaasiat.
ma nimetasin ära konkreetsed faktid. fakt on ka see, et mingit ülevaatust ega kindlustust EI OLE VAJA jalgrattaga sõitmisel! seda ei muuda ega mõjuta ei sinu kadedus, mõne peast bürokraadi lollid ideed ega mitte miski muu.

kas sellise sõiduki omanik, nagu ma eelnevalt kirjeldasin, kasutab nüüd sõites reziimi, mis aitab teda kuni kiiruseni 25, või kuni mis iganes suurema kiiruseni...seda saab ja võib igaüks juba ise otsustada. vastavalt mis iganes tujudele, mõttemaailmale või põhimõtetele. kui oled "peast seadus" siis sõida 25ni mootoriga, nagu "suur ja vägev seadus" sulle ette kirjutab. ja keegi ei saa kunagi midagi mögiseda ning JALGRATAS on endiselt JALGRATAS isegi kõikvõimaliku seaduse silmis.
kui sa aga arvad, et politsei hakkab sul kontrollima ja mõõtma kiirust igal jalgrattal, mis sõidab kuskil kiiremini kui 25kmh siis ütlen otse, oled ikka päris otseselt peast põrunud. aga kõigi nende jaoks, kes seda kardavad ongi samas sellisel mootorikitil olemas needsamad erinevad reziimid. imelik, et selliseid asju tuleb siin kellegile nii üksipulgi seletada ja selgitada...aga no võta heaks!

jah, tõepoolest ei ole ka autoga sõitmiseks vaja ei ülevaatust, kindlustust, lube pole samuti vaja...ka tuled ei pea põlema ning uksi ei pea ees olema. täis peast rääkimata. võta üks selline auto ja mine sõida sellega natuke tallinna linna vahel. ma tulen sõidan samal ajal samu marsruute jalgrattaga, mis sinu väitel on mopeed. ja siis vaatama ja võrdleme, kes meist kauem sõidab, koomik

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”