Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Lugemata postitus Postitas Tort »

Jesper kirjutas: 16 Okt 2023, 21:12
Või kindlasti on Eesti tervishoiusüsteemil ka kõvasti arenguruumi, aga siinsamas Lätis käivad riigiarsti juures ainult reaalselt miinimumpalgalised, sest see süsteem on nii pekkis lihtsalt, keskklassi jaoks on reaalne ainult erameditsiin - ise veel kannatad ära, a kuidas meeldiks näiteks lapse kõrge palaviku korral paar sotti lauale panna, et keegi sellega tegeleks?
Ma ei laida meie tervishoidu sugugi, aga meil on ka kahjuks nii, et kergete lugude ja surmatõvega saad abi, aga vahepealsete krooniliste asjadega jäädki ootama ja väljapääs on erameditsiin. Omal pole vaja olnud, aga põlves vesi või selg pekkis, siis palju õnne. Ooteajad minimaalselt pool aastat kui niigi hästi.
Fox kirjutas: 17 Okt 2023, 08:53
Ehk siis minu jutu mõte oli selles pigem, et Tallinn vs välismaa võrdluse asemel tasub algatuseks võrrelda kuidas on elu näiteks Tallinn vs Antsla. Ma kardan et selliste rahakogumismanöövritega jääb meie riigis neid maksumaksjaid üksjagu vähemaks.
Saan kitsikusest loomulikult aru ja nean riigi põhjatut rahanälga, kõrvutades seda absoluutse visioonitusega, maapõhja. Aga küsin ka retooriliselt, et palju Antslas üldse maksu makstakse? Mina taon need Antsla teed ja haiglaarved samamoodi kinni, nagu sina. Aga väikelinna lillepoes on raudpolt ümbrikupalk.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”