M: 3 * Honda NSR 125 , mootorspordi kogumik, soodsalt

Siin müüakse mootorrattaid, maksirollereid ja traike.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
  • Kuulutus peab vastama reeglitele
  • Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, kuulutust saad "tõsta" vastavalt reeglitele 21 päeva pärast
  • Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
  • Päevade arv viimasest postitusest, peale mida postitus kustutatakse, on 90 päeva.

Teema algataja
eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 32 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

M: 3 * Honda NSR 125 , mootorspordi kogumik, soodsalt

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Mark ja mudel: Honda NSR 125

Hind: 1.200,- E

Telefon: viis6202212
E-mail: eetarga (ätt) gmail . com

Ma pakun 3 x Honda NSR 125 ja terve kari maksab: kõik kokku ainult 1.200,- Euro.

Lugu siis selline, minu kontaktisik Saksast, härra Dirk Vogel on mootorspordiklubi (MTÜ) esimees: https://www.msc-geesthacht.de/
Juhtub ikka nii, et nende poolt pööratakse, kui midagi juhtub kohalik mootorispordivaldkonnas. Üks härra ei saa enam tsiklidega hakkama, tervislik põhjused, ja tema eeskostja likvideerib nüüd tema tsiklide kogumik. Memosõna „Krugmann“.
Informatsioon ainult nii palju, kaks Hondad omandavad Saksa dokumentid, ühte puhul on dokumentid kadunud. Üks nendest on tihti ringraja peale käinud, mootor on veidi forseeritud. Vana härra sõitis vist nendega nagu “perekonnatiim”. Antud hetkel ei ole proovinud midagi käima panna = põrsas kotis. Piltid ja täpne ülevaade ei ole ja ei tule.
Lisaks on seal tundmatu palju (või vähe) Honda NSR 125 varuosad mis rändavad kaasa. Nende kohta puudub samuti ülevaade.
Terve kupatus seisab praegu Saksast – 23848 Reinfeldis.
Kes tunneb selle vastu huvi? Ma saan transpordi puhul mingi soodukas teha. 900,- E ja terve kogumik saate Viitina külas (Võru maakonnas) kätte.
Mina ei hakka müüma, kõik käib otse Saksa MTÜ / härra Dirk Vogeli kaudu. Aga küll ma aitan korraldada, kui keegi tahab ise järgi käia! :D

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrataste müük”