Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Mina kasutan nõnda nagu ette nähtud. Päeval lähikaga, öösel nõnda nagu autoga ehk tühjal teel kaugega, vastutuleva autoga lähikad. Lisatulesid ei ole ühelgi mu tsiklil kunagi olnud. Mulle on ette keeratud kogu elu jooksul 2-3 korda (auto+moto kokku). Autoga on läbisõidustaaž veidi alla miljoni kilomeetri, tsikliga 100 tuhande kandis. Kui ise jälgida seda, mis toimub tee ääres ja ristuvatel kõrvalteedel, siis saab välistada enamused need juhtumid, mida kirjeldatakse kui ettekeeramist.

Küll pean tunnistama, et praegusel ajal kottpimedas ja vihmas tsikliga sõitmine on ise kurja väljakutsumine. Tulin laupäeva õhtul autoga Rakverest Tallinna suunas mööda Peterburi maanteed (kottpime, vihma sadas ja iga auto alt lendas seda, mida märjal maanteel ikka) ja möödusin kahest tsiklivennast, kelle sõidutrajektoor oli ilmselgelt selline, et ega nad suurt midagi ei näinud, kus on või kuhu sõidavad. Üks lasi igaks juhuks mööda teepeenart, teine oli neljarealisel esimeses reas. Sellises olukorras ei saa me rääkida mitte mingist tulede kasutamisest, võimaliku ettekeeramise märkamisest jne...

Tsikliga sõitmine peaks olema mõnus hobitegevus, mitte iga hinna eest kõikvõimalikes tingimustes punnitamine ja millegi tõestamine. Ma tõesti ei usu, et kodanikud minu eeltoodud näites sõidust mingit mõnu tundsid.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”