Kus Te sõidate talvel?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kus Te sõidate talvel?

Lugemata postitus Postitas will111 »

algatuseks, ma ei lahmiks nii üldistavalt..."kõik kiidavad talvel sõitmist" - kes need "kõik" on ja kus neid näeb?

ma arvan, et see talvel sõitmine on suuresti seotud esiteks inimese vanusega. teiseks, on see väga suuresti seotud konkreetse talvega (ilmaolud). kolmandaks, igal mootorratturil siiski ei ole krossikat/endurokat.
mul on kuuris naelrehvid olemas, viimased 3 talve vist juba olen mõelnud ja kaalunud, et kas viitsin need rattale alla vahetada. ei ole viitsinud. kunagi viitsisin...aga ausalt öeldes suht lahja oli see kogemus enamasti, 2-3 korda ehk jõudis talve jooksul kuskil sõita...heal juhul. kehvemal juhul sai korra jää peal sõita ja siis see kas sulas ära või tuli sinna lihtsalt mingi 20cm vee/löga kiht peale. mõttetu ühesõnaga.

kui palju miinuseid...no eriti ei ole vahet, kui oled noor mees. kui oled juba vanem, siis ei taha üldse mingeid miinuseid :lol: aga eks reaalselt kuskil nii paar kuni 5 miinuskraadi on kuidagi talutav. alla selle on juba puhas rämedus.
lumes olen ka kunagi üritanud natuke sumbata. isiklik arvamus - total BS. sama, ehk isegi veel hullem ja mõttetum kui sügavas pehmes liivas sumpamine. ehk kindlasti on seal jälle mingid omad trikid ja sõidutehnikad ja 40 kilostel kondiklibudel on omad eelised...whatever, isiklikult asjal mingit mõtet ei näe. lihtsalt raju füüsilist trenni võib ka jõusaalis teha, selle jaoks pole vaja bensiini ega mootorit kulutada.

lahe on talvel sõita ilusal lahti lükatud jäärajal, või siis puutumata jää peal, mis on kaetud mitte rohkem kui umbes nii 5cm kerge lumega või siis natuke toekama lumega (oleneb milliseid rehve parasjagu kasutad). aga noh, eks maitseid ole kindlasti erinevaid. teatud inimestele meeldib teistel aastaaegadel supelda tsikliga mudas, nii et mitte ruutsentimeetrit paksu mudaga katmata pinda ka ei leidu. ju samadele inimestele meeldib talvel sumbata lumes, nii et peanupp ei paista ka hangest välja

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”