Haagis matkamiseks
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Haagis matkamiseks
Unustasin lisada,et telki on mul ka nö teise versioonina võimalik kasutada ehk suurem kaubik+telk+motikas või kaks motikat kaubikus. Ehk saad teha mitu asja ühes. Mul muidugi see eelis,et enne telki olid kõik muud asjad juba olemas.oil kirjutas: ↑30 Dets 2023, 20:06Ruumi jagub postitamiseks, seega kõik ideed ja senitehtu kirjeldused on huvitavad lugeda, isegi telkide kohta. Tõsi, mitte mingil juhul ei hakka telkide ja muu säärasega mässama. Kahetoaline telk on tavakasutamiseks olemas ja see leiab kasutamist omal ajal ja põhjusel.
Üldse ei suru enda kogemust peale vaid lihtsalt annan teada, et mis minul analoogseks tegevuseks olemas. Igaüks teeb oma valiku. Aga veelkord mainin ära, et haagises majutus pole mu meelest parim, mis maailmas saada on. Olen sõbra käest laenanud mõned korrad eestis sees väiksemapoolset karavani, aga kaugemale sellega küll ei viitsiks minna.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.