Tuuletümitamine ehk wind buffeting

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Tuuletümitamine ehk wind buffeting

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Minu rattal on no originaal klaas selöline mis tuule just kuskile rindekersse suunaba ja pikemat maad sõites see ei ole mugav. Eriti s**t on see siis kui sadama hakkab.
Ma olen 178cm ja ilmselt mul oli lihtsam kui sul,aga mina olen teinud järgnevad muudatused.
1. Kõrgem GIVI klaas ja see on vast 15cm kõrgem kui orig.
2. tegin istme ümber, et isteasend madalamale saada. Vajadusel peab ka jalaraudasid allapoole laskma,aga ma seda ei pidanud tegema.'
3. Lisaspoileri tegin esimese ise.Originaal klaasile pleksiklaasi tükist, sest oli kiire reisile minekuga ja isegi mingi 6-7cm lihtsalt riba tuuleklaasi serva kinnitatuna muutis tuulesuunda vast 40cm ülespoole.
4. Kõrgema touring klaasiga olen kasutanud ka vist kolme-nelja erinevat spoilerit ja see viimane on palju parem kui eelnevad. Nende spoilerite vahe on reaalselt ikka väga suur. Laius ja nurga seadamise erinevus on oluline.
Pildil siis vimane versioon.
image.png
image.png (264.96 KiB) Vaadatud 4387 korda
image.png
image.png (166.46 KiB) Vaadatud 4387 korda
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”