Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Mõni aasta tagasi Raidla büroo poolt koostatud riigiaudit näitas, et riigi pidamiseks kulub ca 41% maksulaekumisest.urmas66 kirjutas: ↑29 Jaan 2024, 21:58Kas selleks riigikaitse lisakuluks mitte juba laenu ei võetud, et neid uusi relvasüsteeme soetada.romulus kirjutas: ↑29 Jaan 2024, 20:34Ma olen sõidukimaksu iseendale söödavaks teinud, mõtestades seda kui riigikaitse maksu (ehkki riigikaitsesse sealt vast kõik ei jõua, aga loodame, et palju). Ning jah, mulle ka maksud ei meeldi, eriti arvestades, et mu autol tuleb aastamaks u 500 eurot. Vahel tasub suuremat pilti vaadata. See, et nad seda nö keskkonna maksuks nimetavad on muidugi naljakas, oleks saanud paremini![]()
Isiklikult arvan,et meie peamine probleem on siiski riigisektori nn toiduahelad ja nende läbi murdmine saaks alles midagi maksude valdkonnas muuta. Hetkel läheb ikka kuidagi palju just kui mutiauku ehk riigivalitsemise kuludeks.
42% ja rohkem peetakse üldiselt pankrotikursiks.
Tänaseks on meil ilmselt see number käes ja kenasti ülegi. (kliimaministeeriumid, jne, jne)

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.