Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 597 korda

Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

701 kirjutas: 01 Veebr 2024, 08:44
Ain kirjutas: 31 Jaan 2024, 23:37
Aga mis on siis konkreetsemalt valesti? Ja mis oleks lahendus? See kui inimene ei meeldi.. siis ütlegi, et mulle see või see ei meeldi!
Edu!
Valesti ongi see, et esimene koht kus kokku hoida oleks vohav bürokraatia ja valitsusasutused. Ja ma ei pea siin silmas pritsumeest või konstaablit. Inimesed jah ei meeldi. Ei meeldi nende asja ajamise stiil ja laad. No lihtsalt ei näe põhjust täna toimuvaga rahul olla. Hüüdnimed. Hüüdnimesid on ju alati pandud valitsejatele. Siit lähedalt kohe Peeter Suur nt. No meil on Kaka. Igale vastavalt tema teenetele.
Meil oli vahepeal ka teised tegelased pukis, aga kas midagi muudeti,kas üldse keegi tahtis midagi muuta? Ma nii lootsin,et nad hakkavad midagi muutma,aga nad ei üritanudki midagi muuta. Tean seda oma lähedaselt tuttavlt,kes töötas ühe olulise E..e ministri otseses alluvuses.
Tean kindlalt,et midagi ei kavatetud muuta, toiduahelad mängiti lihtsalt omadele ümber ja kõik jätkus vanaviisi. Eesti200 lubas ka enne üleeelmisi valimisi muuta midagi,aga ei saanud punti, seekord kiideti lihtsalt teistele takka lubati võimatut ja lasti oma peamised rahastajad(ettevõtjad,kes ei vaja ise enam raha vaid tahstidki muutusi),kes vist olid meelestatud muutma, lihtsalt tanki.
Ma olen Ainiga igati nõus, et me siin riigis elame igati normaalset elu ja meil on suures plaanis kõik hästi. Eesti rahvas pole kunagi nii hästi elanud oma riigis,kui täna elatakse.
Kuid me võiks oma rahvusliku omapära ehk töökuse ja tarkuse juures veel paremini elada, kui me saaks neid ametkondlikke puuke natuke piirata, sest vastasel juhul hakkavad varsti ainult nemad elama hästi ja ülejäänud saavad hakkama.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”