Naastrehvid vs lamellid
-
ranel
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Naastrehvid vs lamellid
Ma vahetan pidevalt nii, et veoteljel olnud rändavad taha ja vastupidi. Tulemuseks ühtlaselt kulunud rehvid ja ühtlane pidamine. Kunagi jäärada sõites andis küll tunda, kui taga rohkem kulunud rehvid, aga eks seal sai ka sõidetud piiri peal ja sealt ka eksimused tulid. Tavaliikluses sõidab ikka rahulikult ja ei kompa piiri peal sõitmist.Maaks kirjutas: ↑23 Veebr 2024, 09:06Will trollib teadlikult ma arvan
Ma paneks taha! Tegelikult kõik panomehed, kes tänapäevase (enamasti esiveolised) autoga libedal liigelnud on, paneks taha.
Nimelt on esiveolisel "halb komme" libedal selg ette visata ja see on märksa ohtlikum kui kusagil pikem pidurdusmaa või aeglasem paigast saamine.
Kui eesmärk on muidugi ringidel driftimine, siis on ette panemine ainuõige valik.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.