Naastrehvid vs lamellid

Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 128 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Naastrehvid vs lamellid

Lugemata postitus Postitas tito »

urmas66 kirjutas: 23 Veebr 2024, 13:31
Spoiler
-10 on üldjuhul maanteel kuiv ja Pärnu mnt ning Tallinna ringetee on kohati lausa kuiv asfalt, nah seal naastu vaja ;)
Lörts ja löga +- juures või lihtsalt paksem lumi kas või -10 juures, pidasin silmas. Siis vast samuti naastust abi pole. Või on?
Kindlasti on naastrehvidest abi eneserahustuseks-Sõidan ja mõtlen "mul on naastrehvid autol all ja nüüd olen kindlalt teel, igavesti."
Mul isiklikult pole naastrehvi vastu midagi, kui see on kasutusel oludes, kus sellest ka abi on. Meil lihtsalt pole juba ammu vastavaid olusid ja lamellrehvid on tänaseks juba nii heaks tehtud, et need 2-3 päeva, kui oleks naastust abi, saab ka lamelliga mõistusega võttes hästi hakkama. Mul isegi naine saab hakkama lamelliga ja seda esiveolise autoga.
Kui me kõik sõidaksime naastudega, siis varsti polekski enam asfalti alles ja peaks veel makse tõstma ning kõik suved sõidaksime teeremondi olukorras. Seda siis lausa igalpool,mitte enam üksikutes kohtades.
Täpselt sama, et mul isiklikult ei ole lamellrehvide vastu midagi ja olen kinnisel territooriumil sõitnud ka suverehvidega keset talve.
Ma olen ka seda meelt, et meil talved hetkel pigem leebed ja elu Harjumaal ongi ilusam ning lumevabam kui mõnes naaber maakonnas külateel. Aga kindlasti ei loe oleksid ja poleksid kui oled olukorras ja sul seda naastu hetkeks vaja oleks.
See müüt tuleks ka ümber lükata, et naastud lõhuvad teed, ei massid teevad seda ja vesi.
Jah nad pinda mõjutavad ja mingeid osakesi lahti kisuvad mis sissehingares kohutavaid haigusi endaga kaasa võivad tuua, aga kui me kõik lamellide ja suverehvidega sõidaksime tuleks ikka ka asfaldi kareduse tagamisega tegelda.
Üks vahva eriepisood Top Gearist annab hea ülevaate kui mehed kabriolettidega Iraanis, Iraagis ja lõpuks Iisraelis lõpetasid, sõnaga kus lund ja naastrehve ei kohta, siis vanad mägiteed olid meeletult libedad, see sama värk, et tegelikult tuleks siis teid pidamise saavutamiseks karestada. Meil teeb selle töö väga hästi ära naastrehv.
Minu mõte on, et kui kõik sõidaks naastudega ja soolamine tänu sellele lõppeks, oleks me kõik palju paremad inimesed :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”