Naastrehvid vs lamellid

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

Re: Naastrehvid vs lamellid

Lugemata postitus Postitas ranel »

renx kirjutas: 30 Mär 2024, 22:12
ranel kirjutas: 30 Mär 2024, 14:03

Kui naastumehi poleks, siis soolamata tänavatel naastumeesteta oleksid päris hädas. Naastrehvid karestavad jääd, lamell lihvib. Aga peale Tallinna ja Tartu on mujal ka Eestit, kus naastrehv on omal kohal.
Tüüpiline naastumehe enesekiitmine... :wack: :wack: :wack: :wack:
Kas oled üldse lamelliga kunagi sõitnud, et sellist lollust levitada saab? Ma olen sõitnud mitu aastat jäärada lamelliga. Ma olen lamelliga sõitnud ebatasasel jäätunud teel mille peal on vesi. Ma sõidan oma 90te peldikuga 5mm firemax lamelliga kõikidest uutest kontrollidega autodest mööda igapäevaselt tööle sõites(kurviline kõrvalmaantee, talvel lükatakse lahti ainult väga tugeva saju korral).
Ma ei kiida ennast, lihtsalt inimesed arvavad naastust nii hästi ning levitavad müüte. Siis teevad pidevalt pigileotust, sest üllaülla naast loobib jõhkralt pigi autole, ning imestavad miks tuled nii häguseks tõmbavad ja plastik detailid halliks lähevad.
Mis enese kiitmine? Tänavalegaalse naastu eelis lamelli ees kaob kuskil kiirusel 50-70km/h (sõltuvalt algallikast) jääl. Küll aga aeglasemal kiirusel jäistes oludes on naastul eelis. Endal ühest hooajast katsetamisest brändikaga piisas külavaheteedel+suvega kulus ülikiirelt ära. Edasi läks naastuga ikka edasi. Tegelikult pole naastrehvid tänapäeval ka enam need, mis nad kunagi olid ikka suhteliselt pika naastuga nagunii. Selle arvelt on aga igasugu kummisegud läinud lamellimeeste kasuks. Lisaks lume sees sõites ei anna ka naast ju eelist. Nii et iga asja jaoks oma sobiv rehv.
Viimati muutis ranel, 31 Mär 2024, 21:10, muudetud 1 kord kokku.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”