Aprilia Tuareg 2022/23 esivedrustuse probleem
Re: Aprilia Tuareg 2022/23 esivedrustuse probleem
Täiesti uskumatu kui tõepoolest selline asi oli :O Aga no samas...ma ei saa ka öelda, et ma seda mingil juhul uskuda ei võiks. Ikka täielikku jura on nähtud varemgi ning päris mitmel korral olen isegi kahtlustanud, et teatud asjad on olnud reaalselt valesti kokku pandud juba tehasest. Mõtlen siis amortide sees. Kuigi nojah, sellist asja nagu valetpidi sisse pandud cartridge ma veel pole oma silmaga näinud 
Cartridge iseenesest on õige nimetus. See ongi "cartridge" tüüpi amordi puhul see osa, mis amortiseerib - ehk siis kogu amortisatsiooni funktsionaalsus on seal cartridge'i (ehk eesti keeles vist midagi sellist nagu kassett, korpus, väliskest) sees. Cartridge ümber omakorda on vedru, amordiõli ja lõpuks amordi välimine nö. korpus ehk liikuvad "torud".
Cartridge iseenesest on õige nimetus. See ongi "cartridge" tüüpi amordi puhul see osa, mis amortiseerib - ehk siis kogu amortisatsiooni funktsionaalsus on seal cartridge'i (ehk eesti keeles vist midagi sellist nagu kassett, korpus, väliskest) sees. Cartridge ümber omakorda on vedru, amordiõli ja lõpuks amordi välimine nö. korpus ehk liikuvad "torud".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.