Motomatkad läbi Kasepere küla Lääne-Harju vallas
Re: Motomatkad läbi Kasepere küla Lääne-Harju vallas
Ma küll teti ei sõida (või no teadlikult mingi konkreetse kaardi järgi mingeid teid ei sõida) aga elan sealkandis ja sõidan loomulikult ka sealkandis ikka üsnagi tihti. kui siin juba selline suur kisa ja kära üles tõsteti selle asja pärast siis tahaks küll nagu kah teada, et milline see niinimetatud koduhoovi läbiv eratee siis täpsemalt ikkagi on?
Kõiki neid oletatavaid välja toodud teid ma tean küll, kuid need on ju vaid foorumlaste oletused. Milline on see koduhoov, millest teemaalgataja räägib? Kui seda infot ei olda nõus avaldama "sest riivab privaatsust" vms siis on küll ikka väga tühi lootus, et edaspidi antud teed vältima hakataks.
Kõiki neid oletatavaid välja toodud teid ma tean küll, kuid need on ju vaid foorumlaste oletused. Milline on see koduhoov, millest teemaalgataja räägib? Kui seda infot ei olda nõus avaldama "sest riivab privaatsust" vms siis on küll ikka väga tühi lootus, et edaspidi antud teed vältima hakataks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.