Teehooldusest erateedel ja pisut mujal ka.

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Postitusi: 1491
Liitunud: 27 Sept 2007, 18:06
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Asukoht: Tartu
Tänanud: 108 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Teehooldusest erateedel ja pisut mujal ka.

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Ain kirjutas: 17 Mai 2024, 11:09
Ikka mina kirjutas: 17 Mai 2024, 09:28
Tegelikult on needsamad "kõrgemad ametikohad" seal selleks et teenendada kodanike. Selle eest saavad nemad vastavat töötasu ja muid hüvesid.
Meil on kuidagi lappsesse läinud see et nii valitsuses, riigikogus, tähtsamad ja vähem tähtsamad tegelased/ametnikud justkui arvaks et rahvas-kodanik on nende jaoks mitte et nemad on selleks et lahendada rahva probleeme.
Seega - julgelt ja viiskalt peale lennata ja PEAB asjad korda saama.
Selle teede ja maade asja lasid omal ajal lappesse valdavalt kohaliku omavalitsuse maadespetsialistid kes on pigem tavaline inimene meie endi hulgast. Paljudel juhtudel ametnik läks ilmselt enda/omavalitsuse jaoks kergema vastupanu teed.
Siinkohal pean sõna sekka poetama, et ei olnud valla maakorraldajad, maanõunikud, ainult need isikud, kes surusid teed eraomandi sisse. Selle jaoks tuli otsene tungiv soovitus Maa-ameti poolt. Maa-amet küll ise eitab seda aga kunagine Ülenurme valla maakorraldaja, kes on mul ühe hea tuttava isa ja minu EPMÜ lõputöö juhendaja, ütles, et Maa-ametist tuli konkreetne käsk teed eraomandisse anda ja ma ei näe põhjust, et tal oleks mingitki põhjust mulle valetada. Maade sisse mõõdeti ka päris suuri täna riigile kuuluvaid teid, ma olen neid riigihangete korras eraomandist välja mõõtnud. Näiteks 15108 Kirna-Virika-Änari tee (83401:001:1236), mis pole just suvaline väike tee.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”