Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Lugemata postitus Postitas will111 »

päris kindlasti ei nõustu kõigega, mida streetmoto eelnevalt kirjutas, aga selle osaga peab küll teravalt nõustuma :D "Kui tahad kiiremini saada, siis sõida läbi. Kui ei julge, siis püsi oma sõidureas!"

kuidagi uskumatult palju näen liikluses neid ebakindlaid, natuke nagu läheks aga päris minna ei julge ka tüüpi tegelasi. mingid poolikud manöövrid, kuskile "poole peale" vahele sõitmine ja asjad võiks olemata olla. oskude vastavaid manöövreid teha saab igaüks omandada ka VÄLJASPOOL aktiivset liiklust. liiklus, ummikud, asjad ei ole koht kus hakata mõtlema ja ümber mõtlema, et kas ma nüüd tulen toime või mitte, kas ma mahun või mahu, julgen või ei julge.

aga üleüldiselt, 2p tagasi sõitsin tallinnas tsikliga (viimasel ajal teen seda väga harva) ja keerati autoga ikka täiesti lambist, täieti risti ette. sõna otseses mõttes risti. üks tüüp hakkas nii suvalise koha peal kui üldse olla saab (loomulikult ka igas mõttes see manööver seal keelatud ning täiesti mõeldamatu) sooritama tagasipööret. sõitsin sellele autole külge sisse. ei ütleks, et just TSIKLISTIDE käitumine on muutunud jaburaks. igasuguste juhtide käitumine on muutunud väga jaburaks. tsikltide koha pealt otseselt ei tea...ennast pole viimasel ajal ükski häirinud ega isegi väga silma jäänud. olukordi tekitavad 100% eranditult ainult autojuhid minu statistika järgi!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”