Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.
Mis siin tsiklite üle kurta kui näiteks bussijuhid(profid siiski
) on ka sellised, et anna jumal kannatust.
Mõned päevad tagasi üks vehkis näpuga kui 70-ne alas enne Nehatu silda teda peatusest välja ei lasknud, sest mul oli juba hoog sees ja minu taga oli ainult üks auto. Muidu oleks vast isegi lasknud, sest ega see mul tükki küljest ju võta. Samas ma ju ei pea talle seal üldse teed andma.
Täna Jüri ringil suunaga läände oli liinibuss vasakus reas ja tiksus vaikselt väikeses ummikus. Ma olin mingi 10-15 autot taga pool, kui järsku tekkis seal bussi juures mingi seisak. Buss keeras järsku paremale üle topelt pideva joone punasega märgitud ohutussaare ja siis veel üle päris ohutussaare paremasse nö eraldatud ritta ning sõitis üles Tartu maanteele. Jäi täiesti arusaamatuks, miks nii. Buss oli kusjuures rahvast täis. Turvaline ja ohutu oleks nö valesti sõitmise korral olnud ring ära teha ja rikkumata maha sõita õiges suunas, aga bussijuht arvas et see on ilmselt nõrkadele, ässad lasevad põiki üle 3 rea ja rotid ootavad seniks kuni äss manöövri ära teinud on.

Mõned päevad tagasi üks vehkis näpuga kui 70-ne alas enne Nehatu silda teda peatusest välja ei lasknud, sest mul oli juba hoog sees ja minu taga oli ainult üks auto. Muidu oleks vast isegi lasknud, sest ega see mul tükki küljest ju võta. Samas ma ju ei pea talle seal üldse teed andma.
Täna Jüri ringil suunaga läände oli liinibuss vasakus reas ja tiksus vaikselt väikeses ummikus. Ma olin mingi 10-15 autot taga pool, kui järsku tekkis seal bussi juures mingi seisak. Buss keeras järsku paremale üle topelt pideva joone punasega märgitud ohutussaare ja siis veel üle päris ohutussaare paremasse nö eraldatud ritta ning sõitis üles Tartu maanteele. Jäi täiesti arusaamatuks, miks nii. Buss oli kusjuures rahvast täis. Turvaline ja ohutu oleks nö valesti sõitmise korral olnud ring ära teha ja rikkumata maha sõita õiges suunas, aga bussijuht arvas et see on ilmselt nõrkadele, ässad lasevad põiki üle 3 rea ja rotid ootavad seniks kuni äss manöövri ära teinud on.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.