aprilia rx50 gaasitrossi vahetus??

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

aprilia rx50 gaasitrossi vahetus??

Lugemata postitus Postitas zid50cc »

Läks siis päev tagasi gaasitross katki ja tellisin motopoest remont komplekti gaasi-ja siduritrossiga. Kuid täna võtsin asjad lahti võtsin karbussi maha avastasin et gaasitrossil on vahel plastmass jublakas ja sealt väljub 2 trossi üks karbussi ja teine kuskile mootroi paremale küljele. aru ma aga ei saa miks see teine tross vajalik on? ja vaatasin et see plastmassjublakas lahti ei käi ja kas siis pean kogu uue selle trossikobara ostma? äkki keegi kes vahetand on oskab aidata.

4 võrri 45cc - zid pilot 50cc - Aprilia rx50

krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

Nii tegelikult käib see gaasitrossi jublakas mis kaheks läheb lahti küll, natukene jõudu peab olema. :D ja see tross mis paremale läheb on õlituse oma, nii et ära seda ära võta. muidugi oleneb kus kohast see gaasitross katki on läinud? selle trossi mis paremale läheb selle saab ära ka võtta, aga siis tuleb õli hakkata segama bensu sisse.

Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

jah selle ma juba uurisin välja jah et see õlituse oma on ja ma ei võta seda ära :D mul läks katki gaastross sealt gaasirutska juurest ja pm oleks vaja vahetada ainult see trossi osa mis sinna jublakasse läheb. aga sellest ma nagu küll aru ei saa et kuidas see plastmassist jublakas lahti käib? ssain pealt ära ainult ühe ülemise kaane aga muud küll mitte.

krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

http://www.easyparts.nl/showdrawing/266 ... ols_I.html
vaata seda, ehk saad kuidagi aru. mina kasutasin omal näpitsaid ja sain lahti.

Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

a tänud aga sain juba ise sellest aru trossid pidi lihtsalt sealt mootori küljest ja karbussi nõela küljest lahti võtma ja tuli ilusti välja :P

Quinqi

Re: aga kuhu see teine junn làheb?

Lugemata postitus Postitas Quinqi »

krstjn kirjutas: 17 Mai 2008, 01:06
Nii tegelikult käib see gaasitrossi jublakas mis kaheks läheb lahti küll, natukene jõudu peab olema. :D ja see tross mis paremale läheb on õlituse oma, nii et ära seda ära võta. muidugi oleneb kus kohast see gaasitross katki on läinud? selle trossi mis paremale läheb selle saab ära ka võtta, aga siis tuleb õli hakkata segama bensu sisse.

Quinqi

Re: aprilia rx50 gaasitrossi vahetus??

Lugemata postitus Postitas Quinqi »

Aga kuhu see làheb ùldse?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”