Motokool
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Motokool
Mul tütar käis seal õppesõidus ja ta on suts üle 160cm ning tema jalad ulastusid sealsete ratastega nibin nabin maha. Tema omale ostetud ratas on Honda CB500X ja minu kaasa, kes on 153cm sellega sõita ei saaks. Pakun, et sellise kasvuga on keeruline üldse ratast leida ehk tuleb midagi ise madalamaks ehitada võibolla.Leivo kirjutas: ↑30 Juun 2024, 11:45Nii ta paraku on, et kui õiget vastust ei tea, siis püüab pakkuda paremuselt teist lahendust.
Kui load käes, siis vaja tsikkel niikuinii osta. Miks mitte, siis juba kohe.
Mul naine õnneks 10 senti pikem ja sai oma load tehtud Autosõit OÜ vana Suzuki Freewind -iga.
Autokoolide läbi helistamine võtaks aega umbes pool tundi. Kui keegi viitsiks turu-uuringu ette võtta oleks foorum tänulik.
Me naisega ostsisime mõned aastad tagasi ka ratast, sest tal oli lubade tegemise soov, kuid leidmata see jäigi. Mõne vanema 80-90-ndate aastate chopperi laadsega vast saaks, aga talle sellised ei meeldi. Seega enne sellist soovi on mõistlik otsida, kas üldse leidub ratas, mis sellise kasvuga inimesel sobib.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.