Motokool

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Motokool

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 02 Juul 2024, 21:38
ise 183 ning samuti ei ulata mul hetkel kummagi isikliku ratta peal jalad mõlemalt poolt korraga täielikult maha. tõsi küll ma olen ühte neist ka väga märgatavalt kõrgemaks teinud, teine on lihtsalt krossikas ja see ongi kõrge :D

igatahes väga imelik lugeda juttu, eriti veel väidetavalt kogenud sõitjate poolt siin foorumis kuidas jalad peavad maha ulatama, et mootorrattaga sõita saaks. päris uskumatu lausa :lol:

turul on väga palju jaapani rattaid, need on tehtud paljuski jaapani turu järgi ja jaapani sõitjatele mõeldes. või no ütleme siis aasia laiemalt. kas tõesti keegi arvab, et sealkandis on väga palju pikki inimesi ning ainult nemad sõidavad tsiklitega? või äkki on just vastupidi, et seal on suurem osa inimesi suht lühikesed ja saadakse tsikliga sõitmisega hakkama küll?
Teema oli siis lühikest kasvu naisterahvas, kes ei ole enne rattaga sõitnud. Keegi enda kohta pole ju arvanud,et peab jne... Seega ei ole vaja tuua näiteks ennast või keda iganes muud. Ja Honda CB500 vist peaks olema aasiast? ;)
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”